Theme RePos
Theme Repos: Instagram feed
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instagram feed

Ten eerste; vul de basis van deze section in:

• Subtitle

• Title

• Linktekst

• URL / Link

Instagram User ID:

Ga naar:

En voer je username in. Je krijgt nu je ID, kopiëer en plak deze bij User-ID.

Genereer een access token:

Instagram Client ID:

Login in je Instagram account en ga naar https://www.instagram.com/developer/

1. Ga naar 'Manage Clients'

2. Klik op 'Register new Client'

3. Vul nu je gegevens in:

• Application name: Geef de feed een naam. Bijvoorbeeld: feed voor webshop (kijk goed naar de policy)

• Description: Voer de beschrijving van je feed in, bijvoorbeeld: A feed for webshop X

• Company Name: Voer je bedrijfsnaam in

• Website URL: Voer de URL van je webshop in (met https:// ervoor)

• Valid redirect URis: Voer de URL van de servicepagina van je Lightspeed webshop in. Dat is je URL met dit erachter: /service/

• Privacy policy URL: Voer de URL van je Lightspeed shop's Privacy Policy pagina. Dat is je URL met /service/privacy-policy/ erachter.

• Contact Email: Voer een contact Email adres in

Klik op Register

Plak deze Client ID naar Client ID.

Done. :)