Theme Conversion
Theme Conversion: USP's header
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw unieke waarde proposities direct in beeld voor je bezoekers, zoals het hoort.

*Kies eerst of je ze wilt tonen of niet in de horizontale balk in de header.

Kies de kleur van de balk en de kleur van de tekst.

USP opties:

Voer de USP in

Voer hier jouw USP in. Maak hem niet te lang, eerder kort en krachtig

*Voorbeeld USP: Vandaag voor 18:00 uur besteld, morgen in huis!

USP link

Als je wilt dat de USP ergens naar toe linkt, bijv. naar een /servicepagina die over verzending gaat, vul dan hier de URL in.

*URL staat voor *Uniform Resource Locator *en is het adres van een bestand op internet. Dit zijn webpagina’s of afbeeldingen. Ieder bestand krijgt een eigen URL.
Een voorbeeld is http://www.designmijnwebshop.nl/lightspeed

USP icon

Het icoontje dat voor de USP staat. Je kunt hier kiezen uit een hele reeks iconen, zoek net dat icoontje dat voor jou perfect is!
Bekijk hier alle voorbeelden: http://fontawesome.io/cheatsheet/