Theme Conversion
Theme Conversion: Afmetingen Hero afbeeldingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

*Het mooie woord voor afmetingen in webdesign is “Dimensions”

OMG, zoveel instellingen, dat gaat mij nooit lukken.

Tuurlijk wel, eitje. Je hebt in dit thema de mogelijkheid om 3 afbeeldingen per slide te uploaden.

*Slide: ‘een slide is afbeelding die zich bevindt in een slider. Ofwel afbeeldingen die zich na elkaar tonen met een leuk effect in een bannerblok.

1. Desktop afbeelding (computers / laptops) – 2850 × 1000 pixels

2. Tablet afbeelding (iPad / Samsung S) – *1535 × 1000 pixels *

3. Mobiel afbeelding (iPhone / Samsung / whatever) – 750 × 500 pixels / met USP balk: 750 × 400 pixels

Download de hele set hier: Download link

Waarom? Omdat dit redelijk verschillende afmetingen zijn en wij van mening zijn dat als je een beetje om je producten en design geeft, je het beste resultaat voor je bezoekers wilt. Vandaar dat we voor ieder ‘device’ (lees: apparaat) een losse banner mogelijkheid hebben gegeven. Misschien wat veel werk, maar dan heb je ook wat.

*Handig om te weten: als je alleen de desktop versie upload (2850 × 1000 pixels) dan neemt hij deze uiteraard over op de andere apparaten. Het is alleen leuker en mooier om deze apart te maken.

Oh ja, omdat wij zo ontzettend veel moeite hebben gedaan om dit thema zo responsive mogelijk te maken, zijn deze opties allemaal gemaakt voor jullie. Speel er wat mee en kijk wat de mogelijkheden zijn voor jou.

*Het meeste gebruikte woord in webdesignland: RESPONSIVE. Responsive betekent in normale taal dat een website zich aanpast aan het apparaat waar je een website bekijkt. Dit om de gebruikerservaring van een bezoeker (of een potentiële koper) te optimaliseren. Het gaat erom dat het zo makkelijk mogelijk is om bijv. te navigeren op een computer, op een tablet én op vooral: mobiel.