Theme Conversion
Theme Conversion: Instellingen slider
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat kun je allemaal instellen per hero slide?

*
Om je zoveel mogelijk vrijheid te geven, kun je op basis van een foto uploaden, de rest zelf doen. Zie het als een cursus, daar moet je ook even op gang komen en bekijken hoe de vork in de steel zit. Beloofd: het is heel erg makkelijk. En je leert wat van webdesign.

Afbeelding uploaden:
Upload je afbeelding in je juiste grootte, zoals in de vorige stap besproken.

Afbeelding voor tablet en mobiel uploaden (optioneel)
Upload (als je wilt) de afbeeldingen voor tablet en mobiel. Waarom? Omdat het er nóg beter uitziet.

Hero slide text place & text allign

Waar in de afbeelding wil je de tekst geplaatst hebben? Links, in het midden of rechts? Dit is de text place. Text align betekent of je de tekst linkslijnend, gecentreerd of rechtslijnend wilt hebben. Speel hier wat mee, en varieer.

Titel aanpassen

Dit is de titel van je slider. Neem hier een pakkende zin.

Tekst

Dit is de tekst die onder de titel komt te staan.

tekstkleur en tekstachtergrond

Bepaal hier de kleur van de titel en de tekst. Wil je een doorschijnend donker vlak achter je tekst? Vink dan ‘text background’ aan. Dit zorgt ervoor dat de tekst altijd goed leesbaar is, omdat de tekst dan in een blok wordt geplaatst. Zie dit voorbeeld:

De linktekst en button

Dan is er nog de linktekst, zoals ‘BESTEL NU’ of ‘BEKIJK COLLECTIE’. Maak deze pakkend, en geef de URL in waar hij naartoe moet linken.
Wil je een button tonen waar deze tekst in staat? Zet dan de ‘button’ aan. De kleur wordt automatisch bepaald in ‘colors’.

Nou, dat kan dus allemaal met een hero image. Probeer er een paar uit en je wordt er vanzelf handig in.

*Hulp nodig of toch uitbesteden? Bekijk onze design pakketten.