Theme Conversion
Theme Conversion: Vertalingen eigen zinnen (meertalig)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een meertalige webshop en je wilt bijvoorbeeld je banners, USP’s, alles wat je zelf invoert in je webshop vertalen? Dat dat je zo:

Ga naar ‘design’ – ‘customize theme/personaliseer thema’ en Ga naar de plek waarop je een vertaling wilt invoeren, bijvoorbeeld een banner:

Je ziet hier staan: Flexibel bannerset. Dit is taal 1: jouw hoofdtaal.

*Stel hier je hoofdtaal in: Dashboard – Instellingen – landen / talen.

Kopieer deze zin (selecteren en CTRL C / Command C)

Ga naar ‘dashboard – inhoud – vertalingen’

Deze zinnen hebben o.a. vertalingen nodig (als je een meertalige shop hebt:

- Hero image / slides
- Banners
- USP in de topbalk
- USP’s horizontaal
- USP’s verticaal
- USP’s onder koopknop

*LET OP: Als een banner meertalig is, kun je de URL’s ook in de vertalingen zetten. Pak dan de hoofd URL (van je hoofdtaal) en knip en plak deze in vertalingen zoals hieronder is afgebeeld!