Installeren van Theme Exclusive
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het installeren van het theme Exclusive ga je naar instellingendesignpersonaliseer thema.
Klik hier (als je wilt) op een preset naar keuze.

Een preset zijn allerlei settings die wij alvast voor je gedaan hebben,
dat maakt het vullen wat leuker en zo zie je meteen meer wat er allemaal mogelijk is binnen het theme-Conversion.

*Het thema heeft vier presets: Warehouse, Fashion, Design en Onepager. Kies een preset, je kunt de presets bekijken op Dmwsthemes.nl.