Theme Exclusive: Mobile menu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

*We hebben bij de ontwikkeling van thema vooral ook gekeken naar een optimale mobiele gebruikerservaring. Omdat je met je duim gewend bent op je telefoon te navigeren heeft Theme Performance de navigatie onderaan het scherm. Zo houd je meer ruimte aan de bovenkant over de weergave van je producten en kun je met je duim snel bestellen en navigeren door de shop.

Het is ook mogelijk om het menu toch aan de bovenkant te tonen, maar wij zijn overtuigd van de kracht van deze relatief nieuwe gebruikerservaring.

3 De opties:

NIEUW: mobile menu onder of boven!

Vanaf nu is het mogelijk om het mobile menu onder of boven te tonen!

1. Mobiel menu icoon kleuren

In deze ‘mobile first’ gedachte wordt het menu standaard aan de onderkant van je telefoon getoond, kies hier de kleuren van je iconen.

2. De achtergrond van het mobiele menu (aan de onderkant van je scherm)

Ook de achtergrond van het menu kun je aanpassen. Kies een kleur welke aansluit bij jouw gewenste uitstraling en verras je bezoekers.

3. Toon het mobiele menu aan de boven of onderkant van je scherm.

Wanneer je toch liever het menu aan de bovenkant wilt tonen, kies ‘top’