Theme Exclusive: Reviews / Feedback
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reviews zijn erg belangrijk, vergeet dat niet. We hebben het geprobeerd zo makkelijk mogelijk te maken, dat wordt je als theme ontwikkelaar niet altijd even makkelijk gemaakt, trouwens. We zijn er vanuit gegaan dat er twee reviewsites het meeste gebruikt worden:

1. Kiyoh

2. Feedback Company

Toon reviews in de footer, in de sidebar of allebei

Dit heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Waar wil je ze hebben?

Mocht je nou in de sidebar (ook) aan hebben staan, wil je ze dan bovenaan in de sidebar of onderaan?

Voorbeeld van onderaan:

Kies welke je hanteert: Kiyoh of Feedback Company

!Let goed op: Je kunt er maar 1 aanzetten. Je zet deze aan door je ID in te voeren dat je hebt verkregen van je reviewsite.

Hoe krijg ik die dan? Zo’n review ID.

Feedback Company:

Log in op Feedback Company portaal en klik op ‘widgets’.

Personaliseer hier je widget en kies voor widget 15, 16 of 17, deze zijn de enige die responsive zijn!