Theme Exclusive: Afbeelding bottom productpage
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze feature stelt je in staat om leuke dingen te doen met je productpagina!

Zoals:

Wat doet het precies?

Je plaatst een banner van 1350 × 500 pixels (of retina: 2700 × 1000 pixels) aan de onderkant van je productpagina. Als extra ondersteuning,
een leuke toevoeging aan je productpagina beleving. Zo kun je er een echte landingspage van maken!

Voorbeeld: klik hier

Hoe doe je het?

Ga eerst naar ‘instellingen’ – ‘workflow’ en zet ‘extra template data’ aan.

Upload dan een afbeelding, je banner, van 1350 × 500 pixels (of retina: 2700 × 1000 pixels).

Dit doe je bij ‘tools’ – ‘bestanden

Als je daar een bestand ge-upload hebt, knip en plak je de URL bij het betreffende artikel bij het veldje ‘data03’:

En voila!