Theme Exclusive: Yotpo & Loyalty Lion integratie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

*De makkelijke integratie van Yotpo en Loyalty Lion is nu beschikbaar in Theme Exclusive. Zodat je niet in de code hoeft van het thema.

Loyalty Lion

Simpel:

• Vink het aan

• Verkrijg in je account van Loyalty Lion je token en vul deze hier in, opslaan!

Hoe krijg ik mijn token van Loyalty Lion?

Easy, volg deze stappen hieronder in de video.

Yotpo

Vul hier je Yotpo ID in en de rest is al gedaan. Je zult dan de productreviews van Yotpo bij de artikelen zien. De code verkrijg je in je Yotpo account, hij ziet er ongeveer zo uit: ju00qcbWHUi4Asy80MiHP27r0SgNqQ0ku2SEKQ