Theme Performance
Theme Performance: Standaard menu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

*Theme Performance heeft een extra menu naast de menu button. Hier kun je belangrijke pagina’s uitlichten, bijvoorbeeld als je een winkel hebt, of omdat je de servicepagina’s wilt benaderen. Voeg een menu toe aan de linkerkant van het scherm: navigatie.

Dit menu heeft 1 kleur optie, namelijk die van de tekst:

Hoe voeg ik dit menu toe?

Ga naar ‘design’ – ‘navigatie’

1. Voeg een menu toe en noem het ‘Default’

*Let op: Als je het geen Default als titel geeft, toont hij het menu niet. Default zonder ‘ tekens. Dus simpel: Default

1. Save

2. Ga naar ‘add link’

3. Voeg de titel toe voor je menu en link het aan de gewenste pagina url

Lekker makkelijke toch? Check hier de video om het nogmaals te bekijken: