Theme Performance
Theme Performance: Daydeal homepage
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Day deal – Activeer daydeal

Iedereen houd van mooie aanbiedingen!

Theme Performance is niet op ‘deals’ gefocust maar een aantrekkelijke aanbieding kan net het verschil maken. :)

Hoe werkt het?

1. Mobiel: toon daydeal

Kies of je de deal op mobiel wilt tonen of niet

2. Daydeal URL

Voer hier de URL van het artikel in. Knip en plak deze uit de browser. Alleen dit deel:

3. Daydeal – kleur ‘button’

Kies de kleur van de button van de daydeal.

4. Daydeal – Tekst in button

Plaats hier een pakkende Call to Action! Zoals ‘bekijk product’, of ‘Pak deze deal’

5. Deal einddatum

Deze deal is niet alleen geschikt als dagdeal. Maar je kunt de einddatum hier instellen. Bepaal hier wat de einddatum van de deal zal gaat worden. Dit kan bijvoorbeeld ook binnen 72 uur zijn, wat je maar wilt.

6. Voeg je einddatum als volgt in: JJJJ / MM / DD.

Dus: 2018/05/23 betekent dat het tot het einde (23:59:59) van die dag (23e) is. Zodra de banner afloopt, toont hij de vervangende banner hieronder.

7. Vervangende afbeelding

Als je deal voorbij is of je hebt geen deals kun je ervoor kiezen om een afbeelding naar wens te tonen. 570 × 270 pixels.

8. URL van de vervangende banner

Vul hier de URL van de vervangende banner in. Waar deze naartoe moet linken.