Theme Performance
Theme Performance: Klantenservice pagina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Links = standaard in Lightspeed, Rechts = Theme Performance.

Zoals je kunt zien heeft deze pagina wat aanpassingen nodig. Het is niet veel maar je moet wel teksten en links toevoegen.

1. Voeg de algemene voorwaarden toe

We maken gebruik van 8 duidelijke iconen in dit thema. Ieder icoon verwijst naar een verplichte service pagina in je webshop.

Je kunt bij algemene voorwaarden een pdf link toevoegen door de url van het PDF bestand in te voeren, of je linkt naar de pagina waar de
algemene voorwaarden staan.

Algemene voorwaarden, subtitel

Voeg een korte beschrijving of uitleg toe onder de standaard titel. Bijvoorbeeld ‘download bestand’

Bovenstaande geldt ook voor de overige items

2. Verzendkosten

3. Retouren

4. Disclaimer

5. Privacy policy

6. Betaalinformatie

7. Over ons

9. Contact

Volgende punt: de bedrijfsinformatie

Voeg de algemene bedrijfsinformatie toe:

Bedrijfsnaam + adress

Google maps URL

Om een directe routebeschrijving te tonen kun je gebruik maken van Google maps

Bedrijfsinfo extra regel 1

Voeg iets leuks toe of een stukje extra informatie naar wens

en dit kan voor nog meer regels.

Informatie en social:

Telefoonnummer

Extra info, bijvoorbeeld de bereikbaarheid

Email Adres

Extra info bijvoorbeeld: neem contact met ons op!

Facebook messenger URL

Maak je gebruik van Facebook Messenger? Voeg hier de gegevens in. Zo niet, dan laat het leeg.

Extra uitleg? Vul het hier in.

Twitter of Instagram?

Meer socials toevoegen? Doe dat hier

Eventueel extra info