Alle collecties
Themes
De Instagram module functioneert niet meer, wat gaat er mis?
De Instagram module functioneert niet meer, wat gaat er mis?
Niels van Vlerken avatar
Geschreven door Niels van Vlerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Antwoord: de Instagram module is vervangen voor een nieuwere versie.

mceclip0.png


Door een update vanuit Instagram is het niet meer mogelijk om de benodigde gegevens te genereren en je account te koppelen. Hierdoor hebben we een nieuwe module moeten ontwikkelen. Deze module is te vinden in de design instellingen van het thema onder Algemeen > geavanceerd > Instagram 2020.

Kan je de nieuwe module niet vinden in de design instellingen?

Het instellen van de nieuwe module werkt eenvoudig.

Hiervoor kan je een account aanmaken in ons app dashboard. (https://apps.dmws.nl/instagram/)

Stap 1. Valideer je Instagram account

Hier links in het dashboard zie je de Instagram app voor onze theme users. Als je hierop klikt, volgen er 3 simpele validatiestappen. We hebben alles geautomatiseerd dus in principe is het 3 keer klikken en dan ben je er. Na stap 3, dus in je account, krijg je een username toegekend, deze moet je gebruiken in stap 2.

Stap 2

Stap2. Design - settings - in je thema

Lightspeed: Vervolgens ga je in je webshop naar Design - en open je de nieuwe Theme Editor. Ga naar de setting ‘NEW INSTAGRAM FEED 2020’ in ‘ALGEMEEN - GEAVANCEERD’. Vul hier je username in die je ziet in je app dashboard. Opslaan, klaar.

Shopify: Vervolgens ga je in je webshop naar Online Store - en open je de Theme Editor door op 'Aanpassen' te klikken. Ga naar de Instagram feed sectie en vul hier onder 'User ID' je username in die je ziet in je app dashboard. Opslaan, klaar.

Stap 3

Stap 3. Valideer je Instagram account

Bekijk de feed in je thema en geniet. Wil je wisselen van Instagram account? Dat kan in het dashboard van de Instagram app.

Was dit een antwoord op uw vraag?