Theme Switch
Theme Switch: Header settings
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Header variant
Selecteer hier een header variant, je hebt keuze uit 5 verschillende headers. Welke past het beste bij jou?

Mainbar color palette
Selecteer hier het kleur palette dat je wilt gebruiken voor de bovenkant van het mobiele menu.
Tip: onderin de editor zie je je kleurpaletten staan!

Sticky Header
Schakel in of uit dat de header mee scrolt tijdens het scrollen.

Show top bar
Wil je de top bar laten zien? Schakel deze optie dan in. Deze optie is alleen beschikbaar voor variant 1, 4 en 5.

Show USP's
Wil je de USP's laten zien? Schakel deze optie dan in.

Show service link
Wil je een link laten zien in de header voor de klantenservice? Schakel deze optie dan in. Deze optie is alleen beschikbaar voor variant 1, 4 en 5.

Show review widget
Wil je de review widget rechts in de header laten zien? Schakel deze optie dan in.

Show button
Wil je een extra knop rechts van de zoekbalk laten zien? Schakel dan deze optie in. Deze optie is alleen beschikbaar voor variant 1 en 5.

Show hallmark
Wil je een hallmark/keurmerk laten zien? Schakel deze optie in

Show main navigation
Wil je de "main" navigatie laten zien? Schakel dan deze optie in. In dit geval gaat het om de items: Ons bedrijf, B2B portal, Q&A.

Show categories navigation
Wil je de categorie navigatie laten zien? Schakel dan deze optie in. In dit geval gaat het om de knop "Onze producten", met andere header varianten word dit anders weergegeven.

* Hallmarks/Keurmerken kan je uploaden bij: design -> keurmerken.