Switch: Product video
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je gebruik maken van een video in de productafbeelding slider? Dat kan. Hiervoor moet je een paar dingen doen.

1) Zorg dat je de "extra template data" aan hebt staan. Heb je dit niet? Volg dan naar stap 2.
Wel actief? Ga naar stap 3.

2) Extra template data activeren, dit doe je door te navigeren naar: Instellingen -> Workflow -> activeer extra template data

3) Navigeer naar Producten -> "product" en kijk of de template data actief is, is dit actief dan zie je het volgende (alle velden zijn waarschijnlijk leeg):

4) Zoek de YouTube, Vimeo of een andere online video op die je wilt gebruiken

KOPIEER ALTIJD DE EMBEDDED/INSLUITEN URL!

Voor YouTube kun je het volgende gebruiken:

5) Klik op "delen", er komt een popup, vervolgens klik je op "insluiten".

6) Kopieër het gedeelte dat de link bevat, dit staat altijd achter de src="

7) Plak deze URL in Data 03.

Een andere optie om de juiste link te verkrijgen voor de video is als volgt:
1) Kopieer de URL van de video uit de adresbalk ( https://www.youtube.com/watch?v=nzv1Y-NUiG0 )
2) Verander de URL van de video door het stukje na de .com "/watch?v=" te vervangen voor "/embed/"